223Studio is een jong bedrijf wat zich richt op alles wat met film te maken heeft. Grote live evenementen, trouwerijen, uitvaarten, reportages, aftermovies, vrijgezellenfeesten; al deze dingen heeft 223 al een keer mogen doen.

Door het team wat zich gevormd heeft binnen het bedrijf is 223Studio inmiddels uitgegroeid tot een bekend en stabiel bedrijf wat geen uitdaging uit de weg gaat. Altijd op de hoogte van de laatste technieken en
werkend met de beste apparatuur zijn onze mannen wekelijks op pad voor de meest uiteenlopende evenementen en opdrachten.

Het team van mensen waarmee 223Studio werkt is een team van jongens met elk hun eigen specialisme binnen het vak. Dit geeft een ijzersterk geheel waar wij elke
dag trots op zijn. Wij werken alleen met de meest gedreven en creatieve mensen om te zorgen dat we altijd op ons best zijn.

Iedere opdrachtgever verdient het beste, en daarom doen wij niets minder dan het best mogelijk. Creativiteit, punctualiteit, specialisme en diversiteit zijn de belangrijkste kenmerken van 223Studio. Kijk naar wat we doen, en oordeel zelf.